Beoordelingen van TOLK about FOOD Haarlem

Recente recensies

5.0
Kelly
13 mei 2022

De prijs voor het geen wat je krijgt is wel aan de hoge kant, maar kwalitatief is het smaakvol.

Lisenka
13 mei 2022

Heerlijke en eerlijke gerechten !

Kathelijne
9 mei 2022

Gewoon lekker en smaakvol eten. Niet te zout.

Hans
4 mei 2022

Heerlijke Roti-kip, absolute aanrader.

Falafelman
4 mei 2022

Niemand maakt een betere falafel piadina.

Margreet
3 mei 2022
stephan
3 mei 2022

Heerlijk eten.

B.Köycü
26 april 2022
Rianne
22 april 2022

Altijd heerlijk eten en snel bezorgd!

Natasja
20 april 2022
Konrad
8 april 2022
Margreet
6 april 2022
jan eigenhuis
6 april 2022

vandaag een salade gegeten heerlijk

Jantina
6 april 2022

De Thom kha soep was flauw van smaak en de brownie was gortdroog, niet lekker en zeker niet zacht. De Bourgondische kip was heerlijk!

B. Doornbos
5 april 2022
Rebecca
4 april 2022

Heerlijk eten, alleen zo jammer dat de bezorging altijd veel te laat is.

Stefan
1 april 2022

Het lijkt wel of hij elke week beter wordt, heb wederom genoten!

Sander Remans
1 april 2022

Altijd heel smakelijk eten en super vers. Iets om naar uit te kijken.

Tim Tiekstra
28 maart 2022

Normaal gesproken is het altijd top, keer op keer, helaas was de kip dit keer door de salade heen gerend…..zo weinig en was erg droog en hard, allemaal piepkleine stukjes. Helaas was het brood ook niet als voorgaande keren. Volgende keer beter…?

Jan
28 maart 2022

Eerste bestelling bij jullie. Op tijd geleverd en heerlijke broodjes. Kom zeker terug.

Robert Jan van Noort
24 maart 2022

Smaak was wederom verrukkelijk, alleen de lasagna was bij aankomst volledig afgekoeld

Jolanda
24 maart 2022
Esther
23 maart 2022

Dank voor het heerlijke en gezonde eten. Met liefde en aandacht bereid.

Anne
21 maart 2022

Heerlijke vegetarische lasagne!! Veel groente en goed op smaak. Echt van genoten! Ook mooie ruime vullende portie. Bestelling was perdect op tijd geleverd. Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen.

Dennis Kooijman
17 maart 2022

Het eten is altijd super vers en erg lekker! Gevarieerd aanbod.

Nicole
17 maart 2022

Heerlijk broodje!

Patrick
17 maart 2022

Kan niet beter! Heerlijk.

Bircan Köycü
15 maart 2022

De chef heeft een hele gelukkige vrouw!

Anna
15 maart 2022

Het smaakte goed! Had iets warmer gemogen.

Marije
11 maart 2022

Ik heb wederom heerlijk gegeten. Ik was alleen thuis maar kon het niet laten om toch af en toe even te roepen dat het mij zo heerlijk smaakte:)

Marlotte
9 maart 2022
Margriet
8 maart 2022

Het was lekker en lekker warm! Jammer dat jullie niet in het weekend open zijn.

jan eigenhuis
7 maart 2022

zoals altijd perfect verzorgd

Stefan
4 maart 2022

Door niemand te evenaren!!

Niels
3 maart 2022

Heerlijk eten de beste van haarlem

Karin
2 maart 2022

Heerlijke smaken. Ze weten ons keer op keer te verrassen!

Fam. Doeksen
26 februari 2022

Wat ik heel jammer vind, is dat er nog maar 2 desserts zijn. Die zijn niet glutenvrij, dus ik kon niet meegenieten. Waar is die heerlijke meringue gebleven?

Sophie Hardendood
24 februari 2022

De vegan rendang was heel smakelijk, vooral de verhouding was erg goed dit keer. Niet te veel rijst, maar net genoeg, ook de boontjes en tauge waren heel smaakvol. Dank!

Konrad
21 februari 2022
Julia West
18 februari 2022

De beste broodjes van Haarlem :-) !

Bea
15 februari 2022
patrick
15 februari 2022

De kwaliteit spat ervan af!

Coen eigenhuis
15 februari 2022

Zoals altijd weer perfect samen met mijn zus en papa heerlijk gegeten

Margreet Zwenne
11 februari 2022

Aanrader!

Marije
9 februari 2022

Heerlijke salades!

Sieb
9 februari 2022

Ik had zelf de vegetarische lasagne en die was heerlijk. Echt van genoten.

Coen
7 februari 2022

Was weer heerlijk

Daphne
3 februari 2022

Het was heel smakelijk en lekker warm en op tijd bezorgd ! Aanrader

Carla van Hooff
1 februari 2022
Zdenka
29 januari 2022
Martijn
27 januari 2022

Altijd super lekker en gezond ! Dit keer de witlof gratin, zalig en een goed portie!

Coen
26 januari 2022

Eten was helaas lauwig/koud. Eerste keer dat ik dat heb gehad bij Tolk about Food. Overigens zelfs koud was het nog steeds lekker, maar beter gewend.

Sander
25 januari 2022
Alessandra/ Windshift Catalyst
20 januari 2022

Deze keer heb ik een Ceasar Salad met bietjes besteld: heerlijk! Ik bestel elke keer iets anders, en elke keer ben ik weer aangenaam verrast. Alles is even lekker, even vers, goed geproportioneerd en... het is overduidelijk met liefde gemaakt. Een ware traktatie!

Amber
19 januari 2022

Smaakvol en gezond eten!

Zdenka Fieggen
18 januari 2022

Mmmm yummie

Annemiek Heiligers-List
15 januari 2022

Het was weer heerlijk!

Carla van Hooff
14 januari 2022

De vegetarische lasagna was heerlijk en goed warm. De cheese cake was ook smullen. Bedankt!

Cas
14 januari 2022

Zoals altijd, heerlijk en vlot bezorgd!

Niels
15 december 2021

Altijd heerlijk echt de beste catering van Haarlem

Ola
13 december 2021
Marjolijn
12 december 2021

Heerlijk op smaak: prijs / kwaliteit dik in orde.

Sabine
11 december 2021

Bestellen en bezorgen verliepen makkelijk en goed. Alleen was de opwarminstructie vergeten , kon ook niets vinden op de website. Een telefoontje gaf duidelijkheid.Eten was heerlijk ! Vooral de vega roti was erg smaakvol, vega rendang ook goed.Risotto met zalm prima .Ga zeker nog eens bestellen als het zo uit komt.

Anne
5 december 2021

Ondanks de drukte precies op tijd! Het eten was heerlijk

Vera mirck
4 december 2021

Roti was absoluut niet pittig en lasagne was niet lekker

Rene Donkel - Bureau van Vliet bv
2 december 2021

De ciabata tuna melt is een winnaar. Wat een heerlijk broodje. Ook de Redang is favoriet hier. Het maakt je dag goed. Je wordt er blij van.

Coen
1 december 2021

Heerlijk, zoals altijd.

jan eigenhuis
30 november 2021

zoals altijd perfect gegeten de beste van haarlem

Johan
27 november 2021

Heerlijke couscous met lam icm de falafelsalade. Top!

Erna
27 november 2021

Super lekker weer (zoals altijd) en lekker veel groente in de couscous. En fijn dat het echt warm aankwam! De kip uit de oven blijft mijn favo, die bestel ik het liefste iedere week ;)

Francesca
25 november 2021

Heb hier al vaak besteld en het is altijd onwijs goed. Lekkere broodjes, die goed gevuld zijn, voor een eerlijke prijs. Wat wil je nog meer?

sander
24 november 2021

Altijd weer heel erg lekker

AW
23 november 2021

Prima eten

Eduard
20 november 2021

Alwéér ontzettend lekker en ongelooflijk op tijd bezorgd. Het wordt een beetje eentonig maar 5 sterren zijn eigenlijk gewoon te weinig.

Fleur Meijer
18 november 2021

Eten laten bezorgen staat voor mij bijna altijd garant voor teleurstelling. Het is te koud, te weinig, niet vers, ongezond en sowiesoxaltijd te duur. Dus schuif ik meestal toch maar weer zuchtend aan het fornuis. Maar nu heb ik eindelijk een escape! Dit eten is écht goed! Echt vers, gezond, gevarieerd, ruim voldoende porties en ook nog eens schappelijk geprijsd. Ik heb niks te zeuren. Dat die dag nog eens mag aanbreken, ongelooflijk.

Cas
18 november 2021

Pasta pesto is een aanrader!

Maarten
18 november 2021
Tante Moon damesmode
18 november 2021

Zoals altijd weer genoten van mij risotto met zalm 100% een aanrader voor iedereen.

Stefan
12 november 2021

Sandwich gerookte zalmsalade was top! Brood ook erg lekker.

NIek
8 november 2021

Vers gemaakt en wederom heel lekker.

GL
5 november 2021

Heerlijk

Ron
4 november 2021

Echt heel smakelijk, voor herhaling vatbaar

Stijn
1 november 2021
Maria
27 oktober 2021

Weer super. Heerlijk gegeten en snel bezorgd. Erg klantvriendelijk!

Rogier
26 oktober 2021

Heerlijke maaltijden, mooi op tijd geleverd

Henk
23 oktober 2021

Super lekker en gezond!

Droste
21 oktober 2021

Altijd lekker!

Gylaine
21 oktober 2021

Heerlijk eten, gezonde keuzes, smaakvol en verfijnd van smaak.

Robin
15 oktober 2021

Prima sandwich zalm. Wel lastig eten omdat 'ie zo groot is.

Coen
14 oktober 2021

Als verandering een keer de saté met noedels genomen. Zoals elke keer hier was het weer heerlijk!

Velde
14 oktober 2021

Wat een topsoep die pmpoen geitenkaas en caprese ook heerlijk broodje super vers

Derk Ruiter
14 oktober 2021

Erg lekker, grote bestelling was op tijd klaar wat altijd fijn is!

Lian
10 oktober 2021

Erg lekker! Maar wel vervelend dat mijn opmerking over het weglaten van de kappertjes voor de tweede keer niet gelezen is.

Eduard
9 oktober 2021

Als vanouds weer ongelooflijk lekker. Alleen deze keer 1 verkeerd nagerecht bijgeleverd, ipv de superlekkere Pavlova zat er een cheesecake bij. En daar houd de beoogde eter niet van. Maar dit is de allereerste keer dat er iets mis ging dus we bestellen gerust nog een keer.

Robin
6 oktober 2021

Falafel piadina for president!

E S
4 oktober 2021
E S
4 oktober 2021
S.P.
29 september 2021

Broodjes zijn bovengemiddeld lekker, ik kom wekelijks terug.

Vivian
27 september 2021
Coen
21 september 2021

Altijd heerlijk!

NIek
20 september 2021

Nog nooit zo'n lekkere hotdog gegeten!

Arne Elenbaas
20 september 2021

Eén opmerking: De courgettesoup hadden ze vegan gemaakt i.p.v. met gamba's. Verder goede kwaliteit en zeer smakelijk.

Sander
17 september 2021

Hele smakelijke broodjes. Verassend beleg en echt vers.

Pauline
17 september 2021

Tolk levert altijd stipt op tijd. Het eten is superlekker en helemaal vers. De salade oosterse kip is een aanrader.

Anita
17 september 2021

Altijd heerlijke broodjes etc. met een snelle bezorging, top!

Petra
10 september 2021

Sateh was heerlijk! De filodeeg wat minder, maar zie maar eens filodeeg knapperig te houden bij het bezorgen.. smaak was wel goed.

Mirjam
10 september 2021

Heerlijk! Vers! Pure smaken!!!

Carla van Hooff
7 september 2021

Eten: heerlijk, hoewel ik het wel te zout vond. En het is heel veel verpakkingsmateriaal. Misschien is het een idee om schalen te gebruiken die weer teruggebracht moeten worden (statiegeldregeling?) Verder echt superlekker!

Martine
2 september 2021
Henk
1 september 2021

Vers lekker en op tijd!

Eduard
20 augustus 2021

Twijfel niet, alles is lekkerder dan lekker. En keurig bezorgd.

Sascha Roosen
19 augustus 2021

Perfect

NIek
18 augustus 2021

Sinds ik Tolk about food heb ontdekt bestel ik eigenlijk nergens anders meer. Altijd lekker en vers.

Nancy van Loevesijn
18 augustus 2021

Heerlijk gegeten! De beiden lasagnes en de Roti waren heerlijk. Porties netjes verpakt en groot genoeg voor ons allemaal. Ook fijn was dat het eten goed warm bezorgd werd. Ik zeg nog eens doen! Dank je wel

Coen
17 augustus 2021

Heerlijk eten en ondanks de regen een zeer vriendelijke bezorger. Mijn complimenten!

Cavallaro
21 juli 2021

Heerlijk diner mogen ontvangen. Wij en onze gasten hebben ervan genoten! Dank!

Martijn
20 juli 2021

En weer een geweldig gerecht uitgeprobeerd, dit keer de rendang, heerlijk! Een keer afgehaald en dan zie je wat een professionele keuken dit is. Op naar het volgend gerecht!

Martijn van Seggelen
18 juli 2021

Weer heerlijk Italiaans gegeten.Echt een aanrader de pasta Compolo.

NIek
14 juli 2021

was weer geweldig

Dana
13 juli 2021

Delicious, quick and healthy food!

Bert Reemer
8 juli 2021

Wordt altijd netjes bezorgd, nu zelf opgehaald om mee te nenen en op te eten in de haven voor dat we gingen zeilen. Was weer super en vers eten. En zeker voor herhaling vatbaar

Next
6 juli 2021

ALTIJD lekker !!

Loes
5 juli 2021

Inmiddels heb ik al meerdere keren diner besteld bij TOLK about FOOD. Het is iedere keer ontzettend lekker, ik ben vooral fan van de risotto met zalm, maar de lasagne's mogen er ook zeker wezen! Voor mij zijn de porties ook perfect, niet zo belachelijk groot als je op sommige andere plekken krijgt en wel voldoende voor een zeer goed gevulde maag. Ik kom dus ook regelmatig terug bij TOLK about FOOD en raad het iedereen aan!

M. Meijer
4 juli 2021

Fantastisch gegeten. Meer besteld om te proeven en alles was zeer smakelijk. Vers bereid en goed verpakt. Echt genoten en voor herhaling vatbaar.

Dominique Soomer
1 juli 2021

Wauw!! Die weed burger!! Fantastisch!! Kippendij saté is altijd smaakvol. Heerlijk!!

Nancy S
28 juni 2021

Heerlijk!

theo van vliet
27 juni 2021

zowel de kwaliteit als de bezorging is 5 sterrenwaard

Marianne Helversteijn
26 juni 2021

Lekkere verse gerechten met een goede smaak en zeer betaalbaar. Service mbt bezorging prima.

Irene
26 juni 2021

Lekker en gezond eten. Goed gevulde salade.

Robin
24 juni 2021

Roti + vega roti vielen zeer goed in de smaak. Aanrader.

Martijn
23 juni 2021

Erg lekker weer en wil zo rustig alles gaan proberen!

Desiree
20 juni 2021

goede menukaart , zeer goede kwaliteit eten met een prima prijs/kwaliteit verhouding en snelle bezorging. Ga zeker vaker bestellen en raad het absoluut ook anderen aan om hier te bestellen!

Marina
18 juni 2021

Heerlijke risotto, snel bezorgd. Als altijd weer goed .

Petra
16 juni 2021
Anouk
15 juni 2021

De rendang was heerlijk op smaak, beetje pittig en lekker zacht. Had wel iets meer boontjes bij gemogen.

kieft
14 juni 2021

Wat een mooi bedrijf, ik sprak met Rogier die daar werkt vandaag aan de telefoon en ze zijn zo lief dat ze zelfs voor mijn ouders van 95 die 60 jaar getrouwd zijn deze mond toch buiten hun aflever gebied de lunch gaan bezorgen, echt zo ontzettend mooi gebaar in deze tijd. Dank jullie wel

Stefan
11 juni 2021

Hij was weer fantastisch! :)

angela
11 juni 2021

stond al lekker klaar, de broodjes waren zalig, goed dik belegd. cheesecake was helemaal zalig

Gylaine
10 juni 2021
NIek
9 juni 2021

De gegrilde Porchetta iberico met truffel aardappeltjes was heerlijk!

Hanneke
8 juni 2021

Eten is altijd super lekker en op tijd!! Aanrader!

Lisa
2 juni 2021

Ontzettend lekker gegeten, het enige minpunt was dat we daarna nog wel meer hadden gelust, zo goed smaakte het! Ook met allergie is heel goed rekening gehouden. Gaan hier zeker vaker bestellen.

Linde
31 mei 2021
saskia
31 mei 2021

Altijd vers en supergoede kwaliteit. je proeft de verse producten, en het is echt even wat anders dan de standaard broodjes. Erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar!

Liesbeyj
29 mei 2021

Heerlijk eten, echt een aanrader, de smaak mmm zo lekker

Kris
27 mei 2021

Lekker, mag wat meer info bij over de grootte van de porties. Aan de zuinige kant. Maar smaak is top.

Mariska
22 mei 2021

We hebben nu al paar keer zowel lunch als diner besteld bij Tolk about Food en het is echt heerlijk! Vers, verrassend, mooie smaken en snelle bezorging. Als jullie ook nog bruin brood aan gaan bieden kan het voor mij helemaal niet meer stuk.

Sandra
20 mei 2021

super service en de broodjes waren allemaal op!

Mischa
20 mei 2021
Peter Mulder
17 mei 2021
Erik van Beek
15 mei 2021

Heerlijk gegeten weer. Lekkere soep en twee mooie hoofdgerechten. We zijn blij dat we TOLK about FOOD ontdekt hebben.

Ruud Meijer
14 mei 2021

Verrassend uitgebreide en originele kaart. Bezorging binnen afgesproken tijd in recyclebare verpakking. Online bestelling verloopt vlekkeloos. En bijzonder prettig geprijsd. Een echte aanrader.

Henk
14 mei 2021

We hadden moksi eend, super lekker! Op smaak, niet te vet.

Robin
13 mei 2021

Zeer smakelijke gerechten, aanrader!

Eduard
12 mei 2021

Zoooo lekker! Elke keer weer.

Harry
11 mei 2021

Heerlijke maaltijden, redelijk geprijsd en snel bezorgd!

Paulien
11 mei 2021

Heerlijke flatbreads en sandwiches, keurig op tijd, fijne zaak! tip: kwartje ideal-kosten op de bon zou fijn zijn ivm verschil betaalde bedrag en kassabonnetje

M Donker
11 mei 2021
petra
10 mei 2021

Het was weer heerlijk en op tijd klaar om af te halen.

Mieke
7 mei 2021

Wát een ontdekking in take-away land is dit! Zó'n uiteenlopende keus en maar alles van goede kwaliteit, ziet er super verzorgd uit en ook nog stipt op tijd bezorgd. Chapeau!!

Elle
6 mei 2021

Oh wat is dit lekker zeg... Genieten!! Ik heb zelf genoten van de Dutch weed burger - vegan samen met een collegaatje, YUM!!! Goeie grote burger, goed gevuld, vol van smaak. Andere collegaatjes hadden andere artikelen en iedereen was meer dan tevreden erover!!

Brigit
30 april 2021

Het was weer erg lekker!

NIek
30 april 2021

Zoals altijd zeer smaakvol en vers

Stefan
30 april 2021

Super weer!!

Maartje
28 april 2021

Het was weer heerlijk! Twee ideeën: ik denk dat de Tom Kha Kai soep nog lekkerder zou zijn met een beetje zuur er in, beetje limoensap bv. En de maaltijdsalade zou van mij iets steviger mogen zijn, met bv quinoa of rijst er in.

Anouk
20 april 2021

Bourgondische kip en brownie toe, beiden erg lekker en voor herhaling vatbaar!

theo van vliet
17 april 2021

voor kwalitijd en bezorging 5sterren

Stefan
16 april 2021

Niet zo lekker als anders, behoorlijk droge piadina en de smaak was wat vlak. Geen probleem verder hoor, weet zeker dat hij as. vrijdag weer top is. Fijn weekend!

Pablo
15 april 2021

Wederom superlekkere Roti!! En voor het eerst pavlova besteld. Verse fruit is net voor levering toegevoegd. Bedankt!

S. Tramper
14 april 2021
abel
12 april 2021

mis wel de witlof schotel heerlijk gegeten

Anouk
9 april 2021

Heerlijke verse broodjes, smaakvol belegd met bijzondere combinaties

Emma
8 april 2021

Super lekker!!

Maurice
8 april 2021

Ik was al overtuigd maar de collega's nu ook. Hier gaan we zeker vaker bestellen. Heerlijke lunch en prima geleverd.

G Pardoel
8 april 2021

Heerlijke sandwiches: een met geitenkaas en heerlijke groentes en kruiden ,etc. en een met zalm en heerlijke groentes en kruiden etc. aanrader en kom zeker terug

Tim Tiekstra
2 april 2021

Altijd 5 sterren omdat het eten altijd lekker en vers is, en tevens exact op tijd. Absoluut het beste restaurant in en rondom de Wwarderpolder

Jarl
2 april 2021

Het was weer heerlijk! Erg lekker van smaak, niet te pittig. Bezorging keurig op tijd.

Kim van der Molen
1 april 2021

Heerlijk gegeten!

Marianne Helversteijn
31 maart 2021

Lekkere gezonde gerechten. Goed op smaak en prima porties. Mooie menukaart met ruime keuze en betaalbaar. Keurig op tijd bezorgd!

Rick
30 maart 2021

Gewoon lekker 😋 🔥

Mariska
27 maart 2021

Heerlijk gegeten! Ruime keuze in menu en zoooo lekker dat alles is op gegaan ondanks dat de porties lekker groot zijn😋 Dank!

Esther
26 maart 2021

Altijd heerlijk, vers, lekkere smaakcombinaties en ruime porties.

Petronella van Malsen
24 maart 2021

Vandaag de rendang opgehaald! Zeer smaakvol, zeker voor herhaling vatbaar!! Ook de ontvangst was vriendelijk, je krijgt gewoon zin om de keuken in te lopen en van alles iets te proeven;-)

Marcel Duyvestijn
24 maart 2021

Fantastische salade. Lekkere piandine’s. Was weer een feest

Cecile van der Weiden
24 maart 2021

We bestellen bijna wekelijks bij Tolk About Food. Wat een heerlijk eten! Echt een aanrader, mooie smaak combinaties!!

Rachel Zwart
24 maart 2021

Geweldig goed en vooral lekker eten!!! Alles vers gemaakt........ De sandwiches en de wraps waren dik belegd, de soep was heerlijk vol van smaak en de taartjes super lekker! Als je goed en lekker wilt eten dan moet je zeker hier bestellen. Van mij krijgen ze een dikke 10.

Rick
22 maart 2021

Eerste ervaring met tolk about food... En zeker niet de laatste! Heerlijk gegeten.

Carolynne
17 maart 2021

Zoals altijd heerlijk en gezond eten bij Tolk about Food!

Coen
16 maart 2021

Heerlijk eten, goed warm en flinke porties.

Oostlander | Verhoeven Advocaten & Mediators
16 maart 2021

Altijd weer een lekkere lunch op kantoor van Tolk about Food.

Henk
13 maart 2021

altijd smaakvol en snel geleverd

Sascha
11 maart 2021

Wij zijn Fan!

P & M
11 maart 2021

Als altijd perfect

NIek
9 maart 2021

Deze keer een salade, wederom een heerlijke, perfect bereide en gezonde maaltijd.

Next
8 maart 2021

Altijd lekker eten en snel bezorgd, bedankt weer!

Rob R
6 maart 2021

Heerlijk eten. We bestellen snel nog een keer.

Sophie
4 maart 2021

Redder in drukke tijden🙏🏻

Teddy
3 maart 2021

Echt heerlijk!!

Diana olyhoek
3 maart 2021

Weer superlekker gegeten en bezorger was op tijd en erg aardig. Alleen jammer dat de korting niet werd verwerkt. Groet, Diana

Wij
1 maart 2021

Altijd goed !

Christa
26 februari 2021

Eten was heerlijk!!!! Echt top. Enige is dat we volgens mij de pavlova hadden besteld maar cheese cake kregen. Maar die was ook top dus niks te klagen.

Eefje
26 februari 2021
Tim Tiekstr
26 februari 2021

Fantastisch lekkere salades, keurig op tijd bezorgd zoals altijd, jullie zijn top!

Sabine
26 februari 2021

Heerlijk

Wilma
24 februari 2021

Zelf geen inspiratie en dan jezelf heerlijk trakteren op een hoofdgerecht! Bezorging was keurig op tijd, en het smaakte heerlijk. Was niet de eerste en ook zeker niet de laatste keer

Centragas van Galen
19 februari 2021

Heerlijke broodjes en salades !! Ruim belegd en keurig verzorgd.

MG
18 februari 2021
Tessa
17 februari 2021

Het was weer heerlijk!

Irma
13 februari 2021

Heerlijk gegeten! En ook een kleine aanpassing is geen enkel probleem (geen tomaat!)

Marije
12 februari 2021

Heerlijk voedsel, iedere keer weer! Vandaag de vegaburger gegeten, echt smullen. Alles netjes verzorgd en komen altijd op tijd. Echte aanrader dus, alles op menu is heerlijk.

Meike
12 februari 2021
Ties
11 februari 2021

Lekker gegeten, voor een goede prijs!

Laura
10 februari 2021

Lekker eten en bezorging was weer stipt op tijd!

Teresa van Oosterhout
9 februari 2021

Kan je niet in een restaurant vertoeven, ik raad je aan de heerlijke gerechten van Rogier te proeven!!!Terwijl mijn man niet verder komt dan de smakelijke Rendang laat deze vrouw zich verleiden om de hele kaart te proberen. Gisteren was het de filodeegtaart met feta en gehakt, wat een bijzondere smaak. Ruime porties.

Twan
8 februari 2021

Er had iets meer risotto bij de zalm gemogen; dat vond ik een beetje te weinig. Maar verder was alles echt superlekker! Ook cakes! Ga zeker weer vaker bestellen.

Bouke de Jong
5 februari 2021

Superlekker gegeten! En: - De bestelpagina is overzichtelijk - Het eten komt op tijd - Het eten is ook nog warm - De bezorger is vriendelijk Maar vooral heel erg lekker eten!

Astrid
5 februari 2021

3 heerlijke maaltijden besteld. Werden stipt op tijd bezorgd. Erg lekker van smaak en ruime porties.

Eefje
4 februari 2021

Erg lekker!

Liesbeth en Fenna😊
3 februari 2021

Wederom super vers, warm en heerlijk gegeten!

Robin
3 februari 2021
Linde
3 februari 2021

Eten was zoals altijd weer heerlijk!

I.
30 januari 2021

Het was voor ons de 1e keer dat we bestelden en de positieve reviews kunnen we van harte ondersteunen! Goede hoeveelheid, heerlijk vers en lekkere smaken, echt top en voor herhaling vatbaar! En precies op tijd bezorgd! Tot de volgende keer ;)

Kruisman
30 januari 2021

Het was heerlijk ! Risotto met malse zalm , vega lasagne en goed belegde chiabatta met smakelijke soep . We deelden een brownie en. Cheesecake; ook van goede kwaliteit . Goede porties ook en maaltijden goed warm .

Samantha
30 januari 2021

Geweldig eten. Het zag er heerlijk uit, was bereid met verse producten en goed van smaak.

Johan
29 januari 2021

Snelle service en heerlijk eten voor een goede prijs! Echt aan te raden

Erna
29 januari 2021

De zuurkoolstamp was echt bijzonder lekker! Goede portie en lekker warm bezorgd. Top (weer)!!

Eva Groenendijk
27 januari 2021

Heerlijk gegeten, voor het eerst besteld. Grote porties. Vers. Op tijd bezorgd. Tot snel

Myrthe
27 januari 2021

Heerlijke lunch! Alles zo goed op smaak. Talk about food is echt een aanrader

Joëlle
27 januari 2021

Het eten was er zelfs eerder dan gepland en werd vriendelijk en behulpzaam geholpen over de telefoon en vind het eten bestellen zeker de moeite waard. Was erg lekker, grote salade en smaakvolle risotto met zalm en groenten. Hier ga ik vaker bestellen.

Next
23 januari 2021
Alexander
23 januari 2021

Heerlijke rendang!

Irma
22 januari 2021

Lekker!

Anouk
20 januari 2021

Heerlijke risotto zalm. Even opwarmen en je hebt een heerlijke maaltijd.

Joelle
20 januari 2021

Weer zo lekker als altijd!

Aga
19 januari 2021

Wij hebben bestelling geplaatst voor 17.30, maar het was pas om 18.20 bezorgd

Stefan
15 januari 2021

Het zal vast aan mij liggen maar miste toch weer een beetje de balsamicodressing... Zal er volgende keer in de opmerkingen even naar vragen ;)

Robin
15 januari 2021

Risotto met zalm besteld, een harmonie van smaken. Heerlijk!

Teresa van Oosterhout
14 januari 2021

Vanavond gekozen uit 2 gerechten, Bourgondische kip en Porchetta, heel verrassend van smaak. Rogier gebruikt kruiden die onze nieuwsgierigheid naar de overige gerechten heeft vergroot. Ruime porties.

P&M
14 januari 2021

Super kwaliteit en snelle bezorging

Caroline
13 januari 2021

Gewoon heerlijk!

A.K.
12 januari 2021
Margreet Zwenne
9 januari 2021

Goed eten! Voor herhaling vatbaar.

Stefan
8 januari 2021

Ik miste de overheerlijke balsamico... tot volgende week weer!

Dagny
7 januari 2021

Goede service en ook het brengen.. Eten is heerlijk..

Michiel
6 januari 2021

Heerlijke Rendang gegeten. Thanks. Op naar het volgende gerecht

Anna
5 januari 2021

Héérlijke risotto met zalm gegeten. Had makkelijk nog ‘n bord kunnen eten!

Erna
31 december 2020

Mmmmmmm....... 😁😁😁

Martin
30 december 2020

Wederom heerlijk gegeten!!

Nico
30 december 2020

Ongelooflijk lekker eten, elke keer weer! Alles altijd super vers, je weet niet wat je proeft! Of eigenlijk juist wel dus.

Tori Sandler
29 december 2020

We will order again, and again, and again! Lekker!!

Mix
24 december 2020

Goede smaak combinaties. Vult ook goed zo'n wrap.

Lisa
23 december 2020

Héérlijke vegetarische roti, echt finger likkin' good en top bezorg service.

Eefje
22 december 2020

Heerlijk

jenny
19 december 2020

Op de gevraagde tijd werden 2 maaltijden bezorgd, die beiden zó smaakvol waren. Heel lekker weer. En porties ruim voldoende.

Erna
18 december 2020

Het eten was erg lekker en goed van smaak met goede en verse ingrediënten!

Geraldien
18 december 2020

De gerechten van Rogier zitten bomvol lekkere verse en gezonde dingen, echt een traktatie om blij van te worden.

Fenna❤️
17 december 2020

Dutch Weedburger gegeten, aanrader! Super lekker.

Marjolein Ultee
17 december 2020

Heerlijk zoals altijd! Roti weer heerlijk op smaak :-)

Marina
16 december 2020

Elke keer weer heerlijk! Vers en smaakvol . Snelle bezorging.

abel
16 december 2020

altijd goede kwaliteit succes met de feestdagen

Nederick
16 december 2020

We waren weer erg tevreden over onze overwerk maaltijden altijd blij met een Tolk about food als warme maaltijd tijdens het werk

Kim
16 december 2020

Mijn favoriet!

Maarten
15 december 2020

Een voordeel van thuiswerken: dat je bij Tolk de zeewierburger kan bestellen voor de lunch!

Inge Breed
15 december 2020

Het was wederom super lekker 👍👍

Thomas
14 december 2020

Prima voedsel netjes op tijd bezorgd

Silvia
11 december 2020

Erg goed vers top

Tim
10 december 2020

Elk gerecht is een feestje, de lekkerste takeaway van Haarlem! Oosterse kip is onze favo

Brigit
9 december 2020

Het was weer heerlijk en mooi op tijd bezorgd!

Natascha
8 december 2020

Alles smaakte heerlijk lekkere ingrediënten en genoeg keus 👍🏻

Debbie
8 december 2020

Heerlijke lunch, de producten waren heel goed van smaak en vers! Dat maakte de pauze een feestje. Echt een aanrader

Eefje
8 december 2020

Was lekker

Linde
7 december 2020

Heerlijke broodjes!

Jarl
4 december 2020

Weer heerlijk gegeten!

Nathalie
4 december 2020

Heerlijk eten! En een snelle levering.

Alex
3 december 2020

Het eten is altijd goed verzorgd en erg lekker. Aanrader.

Jordan
3 december 2020

Bestelling moeten plaatsen tussen twee afspraken door. Salade was snel klaar en smaakte echt top! Erg goed!

Suzanne Van Tiel
2 december 2020

Rendang is al langer favoriet hier in huis en het gerecht met het livar-varken dat ik voor het eerst had is goddelijk!!

Sascha
30 november 2020
Tamara
28 november 2020

Heerlijk eten.. Bezorging was stipt op tijd.

Henk
28 november 2020

altijd goed! daar twijfelen we niet aan

Marjolein
27 november 2020

Was erg lekker en kwam warm aan

Stefan
27 november 2020

Zoals altijd was de clubwrap weer top maar dit keer was de balans tussen alle ingrediënten super! 👍🏻👍🏻

NIek
27 november 2020

Was weer zoals altijd geweldig. Lekker, vers en duidelijk bereid met passie.

Jantien
27 november 2020

Wederom heerlijk gegeten!

Dieter
26 november 2020

Top!

Brigit
25 november 2020

Het eten was prima en de bezorging stipt op de afgesproken tijd.

akabel
25 november 2020

altijd goed

Anita
24 november 2020

Good food as always, fresh ingredients and nice flavors. Definitely recommend

Jen
24 november 2020

Quality food with great taste foor good value. Absolutely recommend Tolk About Food! :-)

Floor
23 november 2020

Het maakt niet uit welk gerecht we bestellen, het is altijd heerlijk!

Monique Van Geijlswijk
21 november 2020

Het was een feest! Eten werd heerlijk warm bezorgd en was een lust voor oog en mond. Ruim voldoende porties vol smaak. We zijn blij dat we jullie ‘kennen’, jullie hebben er trouwe klanten bij ;)) Bedankt

Michelle
18 november 2020

Het was weer lekker!

Eefje
18 november 2020

Erg lekker

M Donker
17 november 2020