Address
2031 ET Haarlem
023 737 04 09
The website of TOLK about FOOD is currently closed.
Frisse groene salade met gegrilde kippendijtjes op Oosterse wijze met knapperige taugé, boontjes, bosui en paprika. Met een fluweelzachte dressing cashewnoten
Een authentieke Surinaams/Indische combinatie met licht pittige malse kippendij, kousenband, aardappeltjes, gekookt eitje, tomaat, ui, masala en een rotiplaat. Zonder de rotiplaat is het gerecht glutenvrij.
Licht pittige Thaise soep o.b.v. kippenbouillon met courgette, verse kruiden als gember en kurkuma en op smaak gebracht met champignons, koriander, Spaanse peper en wat kokos, koriander, taugé en kip.
Vegetarische soep waarbij de warme smaken van Italiaanse romadori-tomaten, bospeen, gegrilde groenten, pesto en een mix van verse kruiden prachtig samenkomen. Deze soep is ook vegan te bestellen (zonder pesto).
Green up! Supergezonde soep met veel spinazie, Indiase kruiden als komijn, een vleugje kokosmelk en garnituur van kiptandoori. Deze soep is ook vegan te bestellen (zonder kip).
heerlijk als klein bijgerechtje voor ca 2 personen: vers gebakken brood met home-made kruidenboter
Traditionele caesar met een twist: frisse salade met gegrilde kip, pancetta, gemarineerde tomaatjes, eitje en Parmezaanse kaas, eigenwijs gecombineerd met bietjes.
Frisse groene salade met gegrilde kippendijtjes op Oosterse wijze met knapperige taugé, boontjes, bosui en paprika. Met een fluweelzachte dressing cashewnoten
Werkelijk een feestje en een van de Tolk’s favorieten: uitgebalanceerde salade met zachte Hollandse geitenkaas, verse gegrilde groenten, gemarineerde tomaatjes, rode ui ringen, appel, cranberrie, knapperige granola en frisse balsamico-appel vinaigrette.
Vegan, voedzaam en heel erg lekker: goed gevulde salade met met falafel, tomaatjes, komkommer, munt, koriander, taugé, bosui, paprika en een zachte cashewdressing.
Frisse salade met rosé gegrilde tonijn daarbij aardappeltjes, boontjes, ei, kappertjes, poftomaatjes, ui, croutons en een balsamico-Caesar dressing
Een heerlijke Italiaanse pasta, met pesto, malse kippendij, gepofte tomaatjes, gegrilde groenten en Parmezaanse kaas. Een echte allemansvriend.
Pittig bamigerecht mett gebakken eend, kip, wokkgroenten als bosui, boontjes, tauge en paksoi. Erbij gebakken uitjes en atjar.
Lekkere risotto met een zachte bite, daarbij gebakken victoriabaars, spinazie, dopewrten en een milde kreeftensaus
Een echt succesnummer: malse kippendij uit de oven, gegaard in rode wijn met knoflook en veel typisch franse kruiden als rozemarijn en tijm. Met la ratte-aardappeltjes, groenten, tomaat, zilveruitjes en pruimen.
Lekkere smaken bijeen: kalfssukade van de grill met gnocchi, broccoli, tomaat, Parmezaanse kaas daarbij een romige truffelsaus
Een spektakel uit de Indonesische keuken: Rendang. Stoofvlees met verse kruiden als gember, kurkuma, limoenblad, citroengras, laos, knoflook en wat kokos. Met rijst en sajoerboontjes
rendang van aubergine met verse kruiden als gember, kurkuma, limoenblad, citroengras, laos, knoflook en wat kokos. Met rijst en knapperige wok-groenten. Zelfs helemaal vegan!
Heerlijke saté van malse kippendijen Indonesian style, met licht pittige pindasaus en noedels. Mooi in balans met knapperige geroerbakte groenten; paksoi, paprika en tauge, krokante uitjes en frisse komkommer-atjar.
Simpel maar verrukkelijk: de traditionele lasagne bolognese. Met gehakt en lekker veel groenten volgens traditioneel Italiaans recept. Komt in een behoorlijk grote portie: ruim voldoende voor 1 grote eter of 2 gemiddelde eters.
Vegetarisch lasagne van de lekkerste tomaten op smaak gebracht met wortel, selderij, ui en knoflook en opgebouwd met aubergine, mozzarella, Parmezaanse kaas en basilicum.
Een authentieke Surinaams/Indische combinatie met licht pittige malse kippendij, kousenband, aardappeltjes, gekookt eitje, tomaat, ui, masala en een rotiplaat. Zonder de rotiplaat is het gerecht glutenvrij.
Een authentieke Surinaams/Indische combinatie met licht pittige “kip” van de Vegetarische Slager, kousenband, aardappeltjes, gekookt eitje, tomaat, ui, masala en een rotiplaat. Zonder rotiplaat is het gerecht GLUTENVRIJ. Zonder ei VEGAN!
Heerlijke hartige taart van krokant filodeeg met linzen, bulgur, spinazie en lamsgehakt. Mooi op smaak gebracht met kruiden als kurkuma, masala, gember en cayennepeper.
heerlijk als klein bijgerechtje voor ca 2 personen: vers gebakken brood met home-made kruidenboter
Heerlijke ovenschotel met aardappel gratin, biologisch rundergehakt, witlof, prei en gegratineerd met Parmezaanse kaas
Een ware hit in Haarlem en ver daar buiten: zachte brownie gemaakt van de beste chocolade, wit, puur en melk.
Niet voor niets een wereldberoemde lekkernij: de famous New York Cheesecake. Stevig, zacht, lichtzoet en fris met een krokante bodem.
Italiaanse tiramisu, heerlijk romig met mascarpone, amaretto, espresso, lange vingers en cacaopoeder.
Italiaanse limonade met sinaasappel
Italiaanse limonade met bloedsinaasappelen
Italiaanse limonade met citroen
Italiaanse limonade met pompelmoen en grapefruit
0.2L plat water
0.75L plat water
0.2L bruisend water
0.75L bruisend water
Een levendige, frisse witte Italiaanse wijn uit de Dolomieten met tonen van wit fruit. Uitstekend als aperitief of bij een lichte maaltijd.
Een soepele, volle en toegankelijk rode wijn uit de Italiaanse Dolomieten, met tonen van zwarte kersen en kruiden.
Fris droge Italiaanse rosé uit de Dolomieten met frisse tinten van rood fruit. Past mooi bij lichte maaltijden en salades
Online order by Sitedish
We use cookies to ensure you get the best experience on our website. In addition, we use third-party cookies for analytics, marketing and to improve our services. You can choose to refuse or accept the use of third-party cookies for analytics. More information about the use of cookies can be found in our privacy policy.