Facebook Instagram

Beoordelingen van TOLK about FOOD Haarlem

Recente recensies van TOLK about FOOD Haarlem

5 sterren na 53 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke lunch!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, echt een aanrader. Zalm met risotto is m’n favoriet!!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na vaak genoeg via mijn werk genoten te hebben van een lekkere lunch heb ik nu ook voor het gezin een keer avondeten besteld. Alle verschillende gerechten waren lekker en op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wow! Wat lekker, alsof je in een restaurant eet! Ik ben heel erg tevreden over Tolk about food en ga er snel weer bestellen!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Corona- crisis alles anders dan gebruikelijk.Wij kozen om de eerste bestelling te doen. Om een goed beeld te krijgen maakte wij 2 keuzes : Gerecht van de week en de Canneloni met ossomuco. Porties ruim en prima op temperatuur. Niet zout maar prima gekruid. In het gerecht van de week was te veel olie verwerkt en de Canneloni was top. Volgende week kom ik terug en nodig de buurvrouw uit.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker en goed. Goede prijs kwaliteit verhouding. Prettig te woord gestaan en afhalen ging super makkelijk. Wellicht dat in de toekomst het bezorg gebied uitgebreid kan worden.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top top. Je proeft dat hier een echte kok staat. Uitsluitend verse producten in onze gerechten. Zalm met geweldige Risotto. Canneloni was onwaarschijnlijk lekker. Goeie porties.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!! Goeie porties ook. Afhalen ging ook prima. Niet duur. Wij hadden verjaardagsdiner thuis. Wijn, soep, hoofdgerecht, dessert, alles, heerlijk gesmuld. Aanrader!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was als altijd: Lekker en gezond. Netjes op de afgesproken tijd bezorgd. En dat in deze tijden!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker eten!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Smakelijk, lekker warm en op tijd gereed

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker, zeker voor de herhaling vatbaar. Voor ons een van de favorieten. Eten was op tijd klaar en nog warm thuis dus direct op het boord. Wij vonden het redelijk geprijsd. Dus wij doen het zeker nog een keer en van harte aanbevelen.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zelfs in tijden van Covid-19 is het fijn om te weten dat Tolk about Food geopend is en nog steeds altijd heerlijke broodjes en lunch aanbiedt.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Heel leuk u hoe ze het doen en het smaakt erg goed!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, hoor. Weer eens wat anders dan een vette hap

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik fiets hier elke dag langs en de geuren die je dan ruikt zijn al erg lekker , gister eten besteld prima eten goed op smaak en dito service !

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amazing food and service! 5 stars

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, vooral de Porchetta en vegetarische lasagne zijn aanraders.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was de fietstocht meer dan waard!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Jongens...'t was weer heeeerlijk!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker hoor :)

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is mijn zoveelste bestelling en niets anders dan lof! Altijd lekker, altijd snel. Altijd goed! Tolk About FOOD heeft echt een vaste klant in mij!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam precies op aangegeven tijd. Kip pesto en lasagne waren allebei heerlijk! Porties waren groot. Zelfs nog wat bewaard voor later op de avond. Terwijl we allebei grote eters zijn.

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd heerlijk & snel

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Onbetwist de nummer 1 voor lunch en diner, altijd lekker en vers. Een aanrader!

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Een traktatie!

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima tevreden, vroeger dan verwacht bezorgd. Toch verwacht ik voor de prijs iets meer inhoud in de salades: en dan bedoel ik, naar verhouding meer wortel, tomaatjes etc. zodat deze wat 'gevulder' wordt. Dat doet de kostprijs niet direct pijn toch?

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, altijd goede service en mocht je speciale wensen hebben dan denken ze altijd met je mee!

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke lunch en altijd op tijd.

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook de Rendang smaakt fantastisch, Persoonlijk zou ik een schepje minder vlees, en een schep meer groenten doen. Maar nogmaals het smaakt (wederom) heel goed.

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb bijna 2 uur op m’n eten moeten wachten omdat er maar 1 bezorger was (rest was ziek) daarom kwam de eigenaar het zelf brengen met een drankje erbij. Het eten was lekker alleen zou er iets meer saus bij de roti mogen.

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verukkelijk heb er weer van genoten.

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gegrilde zalm met risotto: echt lekker, smaakt bijna alsof ik in italie zit ;-) en exact op tijd bezorgd. Als het de volgende keer weer zo goed is wordt ik klant voor het leven !

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good as always!

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en altijd heerlijk eten!

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Complimenten zoals altijd. Wel blijven bezorgen op de Bellevuelaan 163 hoor!

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke gerechten bij tolk about food. Vriendelijke bezorgers. Wij zouden het wel waarderen als er meer vega opties komen!

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles wat we hier de afgelopen keren besteld hebben was erg lekker. Snelle, keurige bezorging. Veel en vaak bestellen hier!

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I am a big fan! :) Food is always really fresh and delicious!! Waiting time fine looking at that this means fresh meals. So yes I totally recommend eating all kinds of their dishes! One tip could be to use more environmentally-friendly packaging (partly already is, just skip the aluminium foil!)

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lasagne en parmigiana zijn uit de kunst! Goed op smaak en ruime porties. Voor herhaling vatbaar!

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse maaltijd! Beste roti die ik thuis heb gegeten. Saté was ook erg lekker een voorgaande keer.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere maaltijd wederom en sneller bezorgd dan beloofd, dus dat was ook dik in orde. Verder is de verpakking erg degelijk, waardoor de maaltijd op temperatuur blijft. Overall erg tevreden klant!

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd een buitengewoon goed product voor een beschaafde prijs. De vijf sterren zijn verdiend!