Facebook Instagram

Beoordelingen van TOLK about FOOD Haarlem

Recente recensies van TOLK about FOOD Haarlem

5 sterren na 396 reviews

, 21-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk diner mogen ontvangen. Wij en onze gasten hebben ervan genoten! Dank!

, 20-07-2021

Kwaliteit:

Rating

En weer een geweldig gerecht uitgeprobeerd, dit keer de rendang, heerlijk! Een keer afgehaald en dan zie je wat een professionele keuken dit is. Op naar het volgend gerecht!

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk Italiaans gegeten.Echt een aanrader de pasta Compolo.

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

was weer geweldig

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious, quick and healthy food!

, 08-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Wordt altijd netjes bezorgd, nu zelf opgehaald om mee te nenen en op te eten in de haven voor dat we gingen zeilen. Was weer super en vers eten. En zeker voor herhaling vatbaar

, 06-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ALTIJD lekker !!

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels heb ik al meerdere keren diner besteld bij TOLK about FOOD. Het is iedere keer ontzettend lekker, ik ben vooral fan van de risotto met zalm, maar de lasagne's mogen er ook zeker wezen! Voor mij zijn de porties ook perfect, niet zo belachelijk groot als je op sommige andere plekken krijgt en wel voldoende voor een zeer goed gevulde maag. Ik kom dus ook regelmatig terug bij TOLK about FOOD en raad het iedereen aan!

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch gegeten. Meer besteld om te proeven en alles was zeer smakelijk. Vers bereid en goed verpakt. Echt genoten en voor herhaling vatbaar.

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Wauw!! Die weed burger!! Fantastisch!! Kippendij saté is altijd smaakvol. Heerlijk!!

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zowel de kwaliteit als de bezorging is 5 sterrenwaard

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse gerechten met een goede smaak en zeer betaalbaar. Service mbt bezorging prima.

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en gezond eten. Goed gevulde salade.

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Roti + vega roti vielen zeer goed in de smaak. Aanrader.

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker weer en wil zo rustig alles gaan proberen!

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede menukaart , zeer goede kwaliteit eten met een prima prijs/kwaliteit verhouding en snelle bezorging. Ga zeker vaker bestellen en raad het absoluut ook anderen aan om hier te bestellen!

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke risotto, snel bezorgd. Als altijd weer goed .

, 16-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rendang was heerlijk op smaak, beetje pittig en lekker zacht. Had wel iets meer boontjes bij gemogen.

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een mooi bedrijf, ik sprak met Rogier die daar werkt vandaag aan de telefoon en ze zijn zo lief dat ze zelfs voor mijn ouders van 95 die 60 jaar getrouwd zijn deze mond toch buiten hun aflever gebied de lunch gaan bezorgen, echt zo ontzettend mooi gebaar in deze tijd. Dank jullie wel

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Hij was weer fantastisch! :)

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

stond al lekker klaar, de broodjes waren zalig, goed dik belegd. cheesecake was helemaal zalig

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

De gegrilde Porchetta iberico met truffel aardappeltjes was heerlijk!

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd super lekker en op tijd!! Aanrader!

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker gegeten, het enige minpunt was dat we daarna nog wel meer hadden gelust, zo goed smaakte het! Ook met allergie is heel goed rekening gehouden. Gaan hier zeker vaker bestellen.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd vers en supergoede kwaliteit. je proeft de verse producten, en het is echt even wat anders dan de standaard broodjes. Erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar!

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, echt een aanrader, de smaak mmm zo lekker

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, mag wat meer info bij over de grootte van de porties. Aan de zuinige kant. Maar smaak is top.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben nu al paar keer zowel lunch als diner besteld bij Tolk about Food en het is echt heerlijk! Vers, verrassend, mooie smaken en snelle bezorging. Als jullie ook nog bruin brood aan gaan bieden kan het voor mij helemaal niet meer stuk.

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super service en de broodjes waren allemaal op!

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer. Lekkere soep en twee mooie hoofdgerechten. We zijn blij dat we TOLK about FOOD ontdekt hebben.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend uitgebreide en originele kaart. Bezorging binnen afgesproken tijd in recyclebare verpakking. Online bestelling verloopt vlekkeloos. En bijzonder prettig geprijsd. Een echte aanrader.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden moksi eend, super lekker! Op smaak, niet te vet.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer smakelijke gerechten, aanrader!

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoooo lekker! Elke keer weer.

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijden, redelijk geprijsd en snel bezorgd!

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke flatbreads en sandwiches, keurig op tijd, fijne zaak! tip: kwartje ideal-kosten op de bon zou fijn zijn ivm verschil betaalde bedrag en kassabonnetje

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk en op tijd klaar om af te halen.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wát een ontdekking in take-away land is dit! Zó'n uiteenlopende keus en maar alles van goede kwaliteit, ziet er super verzorgd uit en ook nog stipt op tijd bezorgd. Chapeau!!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oh wat is dit lekker zeg... Genieten!! Ik heb zelf genoten van de Dutch weed burger - vegan samen met een collegaatje, YUM!!! Goeie grote burger, goed gevuld, vol van smaak. Andere collegaatjes hadden andere artikelen en iedereen was meer dan tevreden erover!!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd zeer smaakvol en vers

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super weer!!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Twee ideeën: ik denk dat de Tom Kha Kai soep nog lekkerder zou zijn met een beetje zuur er in, beetje limoensap bv. En de maaltijdsalade zou van mij iets steviger mogen zijn, met bv quinoa of rijst er in.

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bourgondische kip en brownie toe, beiden erg lekker en voor herhaling vatbaar!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor kwalitijd en bezorging 5sterren

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Niet zo lekker als anders, behoorlijk droge piadina en de smaak was wat vlak. Geen probleem verder hoor, weet zeker dat hij as. vrijdag weer top is. Fijn weekend!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom superlekkere Roti!! En voor het eerst pavlova besteld. Verse fruit is net voor levering toegevoegd. Bedankt!

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mis wel de witlof schotel heerlijk gegeten

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse broodjes, smaakvol belegd met bijzondere combinaties

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!!

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was al overtuigd maar de collega's nu ook. Hier gaan we zeker vaker bestellen. Heerlijke lunch en prima geleverd.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sandwiches: een met geitenkaas en heerlijke groentes en kruiden ,etc. en een met zalm en heerlijke groentes en kruiden etc. aanrader en kom zeker terug

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd 5 sterren omdat het eten altijd lekker en vers is, en tevens exact op tijd. Absoluut het beste restaurant in en rondom de Wwarderpolder

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Erg lekker van smaak, niet te pittig. Bezorging keurig op tijd.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere gezonde gerechten. Goed op smaak en prima porties. Mooie menukaart met ruime keuze en betaalbaar. Keurig op tijd bezorgd!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon lekker 😋 🔥

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Ruime keuze in menu en zoooo lekker dat alles is op gegaan ondanks dat de porties lekker groot zijn😋 Dank!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk, vers, lekkere smaakcombinaties en ruime porties.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag de rendang opgehaald! Zeer smaakvol, zeker voor herhaling vatbaar!! Ook de ontvangst was vriendelijk, je krijgt gewoon zin om de keuken in te lopen en van alles iets te proeven;-)

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische salade. Lekkere piandine’s. Was weer een feest

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen bijna wekelijks bij Tolk About Food. Wat een heerlijk eten! Echt een aanrader, mooie smaak combinaties!!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig goed en vooral lekker eten!!! Alles vers gemaakt........ De sandwiches en de wraps waren dik belegd, de soep was heerlijk vol van smaak en de taartjes super lekker! Als je goed en lekker wilt eten dan moet je zeker hier bestellen. Van mij krijgen ze een dikke 10.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerste ervaring met tolk about food... En zeker niet de laatste! Heerlijk gegeten.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk en gezond eten bij Tolk about Food!

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed warm en flinke porties.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer een lekkere lunch op kantoor van Tolk about Food.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd smaakvol en snel geleverd

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn Fan!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd perfect

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze keer een salade, wederom een heerlijke, perfect bereide en gezonde maaltijd.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten en snel bezorgd, bedankt weer!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. We bestellen snel nog een keer.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Redder in drukke tijden🙏🏻

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk!!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer superlekker gegeten en bezorger was op tijd en erg aardig. Alleen jammer dat de korting niet werd verwerkt. Groet, Diana

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed !

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk!!!! Echt top. Enige is dat we volgens mij de pavlova hadden besteld maar cheese cake kregen. Maar die was ook top dus niks te klagen.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekkere salades, keurig op tijd bezorgd zoals altijd, jullie zijn top!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelf geen inspiratie en dan jezelf heerlijk trakteren op een hoofdgerecht! Bezorging was keurig op tijd, en het smaakte heerlijk. Was niet de eerste en ook zeker niet de laatste keer

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes en salades !! Ruim belegd en keurig verzorgd.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! En ook een kleine aanpassing is geen enkel probleem (geen tomaat!)

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk voedsel, iedere keer weer! Vandaag de vegaburger gegeten, echt smullen. Alles netjes verzorgd en komen altijd op tijd. Echte aanrader dus, alles op menu is heerlijk.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, voor een goede prijs!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en bezorging was weer stipt op tijd!

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Kan je niet in een restaurant vertoeven, ik raad je aan de heerlijke gerechten van Rogier te proeven!!!Terwijl mijn man niet verder komt dan de smakelijke Rendang laat deze vrouw zich verleiden om de hele kaart te proberen. Gisteren was het de filodeegtaart met feta en gehakt, wat een bijzondere smaak. Ruime porties.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er had iets meer risotto bij de zalm gemogen; dat vond ik een beetje te weinig. Maar verder was alles echt superlekker! Ook cakes! Ga zeker weer vaker bestellen.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker gegeten! En: - De bestelpagina is overzichtelijk - Het eten komt op tijd - Het eten is ook nog warm - De bezorger is vriendelijk Maar vooral heel erg lekker eten!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 heerlijke maaltijden besteld. Werden stipt op tijd bezorgd. Erg lekker van smaak en ruime porties.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super vers, warm en heerlijk gegeten!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals altijd weer heerlijk!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voor ons de 1e keer dat we bestelden en de positieve reviews kunnen we van harte ondersteunen! Goede hoeveelheid, heerlijk vers en lekkere smaken, echt top en voor herhaling vatbaar! En precies op tijd bezorgd! Tot de volgende keer ;)

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk ! Risotto met malse zalm , vega lasagne en goed belegde chiabatta met smakelijke soep . We deelden een brownie en. Cheesecake; ook van goede kwaliteit . Goede porties ook en maaltijden goed warm .

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig eten. Het zag er heerlijk uit, was bereid met verse producten en goed van smaak.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en heerlijk eten voor een goede prijs! Echt aan te raden

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zuurkoolstamp was echt bijzonder lekker! Goede portie en lekker warm bezorgd. Top (weer)!!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, voor het eerst besteld. Grote porties. Vers. Op tijd bezorgd. Tot snel

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke lunch! Alles zo goed op smaak. Talk about food is echt een aanrader

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er zelfs eerder dan gepland en werd vriendelijk en behulpzaam geholpen over de telefoon en vind het eten bestellen zeker de moeite waard. Was erg lekker, grote salade en smaakvolle risotto met zalm en groenten. Hier ga ik vaker bestellen.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke rendang!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke risotto zalm. Even opwarmen en je hebt een heerlijke maaltijd.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer zo lekker als altijd!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben bestelling geplaatst voor 17.30, maar het was pas om 18.20 bezorgd

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het zal vast aan mij liggen maar miste toch weer een beetje de balsamicodressing... Zal er volgende keer in de opmerkingen even naar vragen ;)

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Risotto met zalm besteld, een harmonie van smaken. Heerlijk!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanavond gekozen uit 2 gerechten, Bourgondische kip en Porchetta, heel verrassend van smaak. Rogier gebruikt kruiden die onze nieuwsgierigheid naar de overige gerechten heeft vergroot. Ruime porties.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit en snelle bezorging

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heerlijk!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten! Voor herhaling vatbaar.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik miste de overheerlijke balsamico... tot volgende week weer!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en ook het brengen.. Eten is heerlijk..

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Rendang gegeten. Thanks. Op naar het volgende gerecht

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijke risotto met zalm gegeten. Had makkelijk nog ‘n bord kunnen eten!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mmmmmmm....... 😁😁😁

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongelooflijk lekker eten, elke keer weer! Alles altijd super vers, je weet niet wat je proeft! Of eigenlijk juist wel dus.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We will order again, and again, and again! Lekker!!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede smaak combinaties. Vult ook goed zo'n wrap.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijke vegetarische roti, echt finger likkin' good en top bezorg service.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de gevraagde tijd werden 2 maaltijden bezorgd, die beiden zó smaakvol waren. Heel lekker weer. En porties ruim voldoende.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en goed van smaak met goede en verse ingrediënten!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten van Rogier zitten bomvol lekkere verse en gezonde dingen, echt een traktatie om blij van te worden.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dutch Weedburger gegeten, aanrader! Super lekker.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd! Roti weer heerlijk op smaak :-)

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer heerlijk! Vers en smaakvol . Snelle bezorging.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goede kwaliteit succes met de feestdagen

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren weer erg tevreden over onze overwerk maaltijden altijd blij met een Tolk about food als warme maaltijd tijdens het werk

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn favoriet!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een voordeel van thuiswerken: dat je bij Tolk de zeewierburger kan bestellen voor de lunch!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom super lekker 👍👍

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voedsel netjes op tijd bezorgd

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed vers top

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Elk gerecht is een feestje, de lekkerste takeaway van Haarlem! Oosterse kip is onze favo

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en mooi op tijd bezorgd!

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles smaakte heerlijk lekkere ingrediënten en genoeg keus 👍🏻

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke lunch, de producten waren heel goed van smaak en vers! Dat maakte de pauze een feestje. Echt een aanrader

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! En een snelle levering.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd goed verzorgd en erg lekker. Aanrader.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling moeten plaatsen tussen twee afspraken door. Salade was snel klaar en smaakte echt top! Erg goed!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rendang is al langer favoriet hier in huis en het gerecht met het livar-varken dat ik voor het eerst had is goddelijk!!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten.. Bezorging was stipt op tijd.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

altijd goed! daar twijfelen we niet aan

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en kwam warm aan

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was de clubwrap weer top maar dit keer was de balans tussen alle ingrediënten super! 👍🏻👍🏻

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer zoals altijd geweldig. Lekker, vers en duidelijk bereid met passie.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima en de bezorging stipt op de afgesproken tijd.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Good food as always, fresh ingredients and nice flavors. Definitely recommend

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Quality food with great taste foor good value. Absolutely recommend Tolk About Food! :-)

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het maakt niet uit welk gerecht we bestellen, het is altijd heerlijk!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een feest! Eten werd heerlijk warm bezorgd en was een lust voor oog en mond. Ruim voldoende porties vol smaak. We zijn blij dat we jullie ‘kennen’, jullie hebben er trouwe klanten bij ;)) Bedankt

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti is altijd heerlijk. Maar deze keer helaas echt te pittig. Het was gewoon niet lekker. Normaal kunnen wij wel wat hebben aan pittig eten, helaas vanavond niet. Filo deeg met gehakt is ook altijd een aanrader.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Hij was lekker, het broodje, maar vorige x zat er een extra smaak toevoeging bij en die miste ik nu.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti besteld. Super lekker en precies op tijd gebracht.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten, vers met verrassende ingrediënten. Heerlijke Rendang lekker spicy, en een pasta pesto met heerlijke malse kip! Als dessert de Pavlova, ook weer verrassend anders en zo ontzettend lekker! Top gegeten X

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top maaltijd!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Broodje oude kaas met avocado. een aanrader

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfecte maaltijd

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Bezorging was prima op tijd. Het eten smaakte erg goed, veel groenten, vers en niet te zout, al waren de risotto en de hartige taart niet erg warm. De vega roti was top!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was een heerlijk broodje met extra en bijzondere smaken.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een heerlijke lunch! Lekkere soepen en broodjes en salade Bezorging was stipt op tijd.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijke maaltijd welke uitstijgt boven de meeste online maaltijd service

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een zeer verfijnde en smaakvolle keuken, een ware aanrader voor iedereen die van lekker eten houdt, Wij zijn fan van Tolk about food!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is altijd weer lekker en vers, wordt bijna saai ;-)

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Easily one of the the best delivery services in Haarlem. Seriously. Large variation in meals to choose from. Italian? Middle Eastern? Meat? Vegetarian? 'Tolk about Food' has it all. And you can taste their products are always fresh. The delivery service is punctual and their service is also very good. And no, I am not the owner 😃 I am just a happy customer.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk diner besteld met collega's op het werk. Eerlijk, heerlijk, vers en puur eten. Met zorg en liefde bereid en dat proef je. Bedankt Rogier! :-)

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd was excellent . Restaurant waardig. Geen enkel punt van kritiek Bezorging prima geregeld

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier al meerdere keren besteld met ons bedrijf en alle keren zijn de gerechten heerlijk. Wij zijn fan!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Risotto met Zalm was niet warm

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom HEEEERLIJK echte aanrader!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en erg smaakvol.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer erg lekker gegeten!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Even heerlijk als altijd. Goede porties tegen een zeer schappelijke prijs.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Risotto met zalm was onwijs lekker. Had iets warmer gemogen. Kip met noodles was lekker. Goed op temperatuur. Iets meer groenten is een tip

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd erg lekker.

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer smakelijke piadina. Eerder een aantal keer zalmsalade, mozarella piadina en diverse sandwiches besteld. Bevalt elke keer erg goed.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 heerlijke salades besteld, lekker vers en wederom exact op tijd geleverd, top!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

HEERLIJK!!!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen heel vaak alleen viel het deze keer helaas tegen. De risotto was erg vet. Het is mijn favoriet maar dit keer was het helaas anders. Hopelijk de volgende keer zoals ik gewend ben van jullie.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk!

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten en goede service ! Ruime porties, aanrader 👍

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij bestellen op het werk met grote regelmaat bij TOLK about FOOD. Wij hebben ondertussen de hele kaart geprobeerd, en wij zijn telkens blij verrast met de kwaliteit en de smaak die zijn telkens weer blijven leveren! Het eten smaakt echt heel erg goed, en wij zijn hier op werk echt wel wat gewend! Grote klasse!

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerder gezege\d, een absolute aanrader

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I ordered Chicken Roti, Piadina with chicken and Brownie for dinner last evening. About delivery; - Delivery was on time - Portions were big enough - Packaging was really nice & clean - Food was delivered really warm About taste; - Chicken Roti was a little too spicy for me. It consists more vegatables than chicken, which I actually liked. - Piadina was tasty, it was more like a cold wrap. Ideal for lunch in my opinion. - Brownie was awesome! Loved every bite of melt chocolate. Worth a try! All in all, I liked the experience with Tolk about Food. I will try other dishes next time!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super!!

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tuna melt was rijk belegd en zeer smakelijk!

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

1 woord: verrukkelijk!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Smakelijk gerecht, portie mocht iets groter.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, top kwaliteit!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede portie, warm geserveerd en érg lekker!

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede service (had verkeerd huisnr opgegeven per ongeluk toch beziorgd). En heerlijk eten. De risotto met zalm... daar jun je me wakker voor maken.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van een collega gehoord over Tolk en geprobeerd. Echt lekker, met name de rendang. De soep had van mij iets pittiger mogen zijn maar dat uis persoonlijke smaak. Ik ga dit vaker doen, aanrader.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik geef graag mijn geld uit aan zo'n lunch. Het is lekker, het is gevarieerd, gezond, vers, verrassend en super op smaak. Hier maak je mij blij mee.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vers eten. Mooie hoeveelheid. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Wel op tijd bestellen als je wilt laten bezorgen

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke lunch: verfijnd, vers en smaakvol! Wij komen zeker terug!

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer top! Sinds ik bij Tolk about Food heb ontdekt heb ik nooit meer ergens anders besteld.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk weer een heerlijke lunch gegeten. De kwaliteit van het hele menu is geweldig en voor een mooie prijs.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd geweldig!! In de wrap carpaccio zonder ui vond mijn collega toch wat stukje rauwe ui, verder heeft zij ook als altijd genoten. Fijn dat jullie er weer zijn 🙂

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De piadina oosters is echt heel erg lekker. Echt met verse ingrediënten. Zeker een aanrader. Ga snel weer iets bestellen. Top service

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer helemaal top. Kwaliteit is van een top restaurant en overstijgt een gemiddeld afhaal restaurant.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta pesto en spinazie/linzen soep waren top, de lasagne prima. Goede service en heerlijk eten!

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel bezorgd maar in vergelijking tot de prijs was de wrap echt heel klein.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vol driegangenmenu; had de soep onderschat, die heb ik toch niet helemaal op gekregen. De risotto en de cheesecake waren fenomenaal! Fijne vakantie en tot snel daarna!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd heerlijk gegeten

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te lekker! Het enige nadeel wat ik kan bedenken, is dat er een einde aan kwam.... Verder ingrediënten, fantastische smaken, goed op elkaar afgestemd, morgen maar weer #hypotheekverhoging

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke vegetarische rendang en de beste lasagne die we ooit hebben gegeten!

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De oosterse kip salade en de roti kip waren weer heerlijke maaltijden en precies op tijd bezorgd. De Piadina's zijn stuk voor stuk ook heerlijk! Echt de moeite waard om hier nog eens te bestellen.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tevreden klant! Liefde gaat door de maag. Blijf uit me buurt Rogier:))

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super! Mijn collega had een glutenvrije salade besteld i.v.m. een zware allergie. Die smaakte heerlijk en nergens last van gehad!

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd perfect heerlijk gegeten

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heel erg lekker. Erg vers allemaal en uitstekende kwaliteit!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk, maar ik miste de rode bietjes in mijn salade. Ik denk dat ze deze vergeten waren deze keer.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als ik dan toch iets wil laten bezorgen dan alleen nog maar van jullie... heerlijk

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

echt heerlijk gegeten witlof met aardappeltjes alles heerlijk vers

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer besteld... en heerlijk! Lekker vers en veel groenten. Ook conform afgesproken tijd bezorgd (op bakfiets, heel goed) en goed warm! Voor herhaling!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastic food! Well priced and great service

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn collega’s en ik hebben genoten van de fantastische piadina’s!! 🙂

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kreeg een tip van een buurman eens te bestellen omdat hij Het echt geweldige vond! Het was een goede tip! Wij hebben nog niet eerder een thuisbezorgd maaltijd gegeten die zo smaakvol en vers was bereid! Ga zeker nog eens bestellen ! Aanrader

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zaten botten of harde stukjes in de kip/pancetta wat normaal gesproken er niet bij zit. Verder wel heel smaakvol!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. Doordat het erg druk was moesten wij even wachten, maar wij werden keurig via de mail op de hoogte gehouden. En uiteindelijk kwam de kok het zelf brengen op z’n fiets. Wat een service zeg.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk!!!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorgen netjes op tijd! Voor herhaling vatbaar!!!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vegetarische burger!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag de Piadiana club, volgens mij was de balsamicodressing (soort siroop?) vergeten? Smaak wederom uit de kunst!!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en de vrolijke bezorger zelfs 10min te vroeg. Ik probeer graag ook de andere gerechten op het menu uit. Tot de volgende keer!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste hotdog ever ooit

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top, als altijd!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk, ruime porties!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top, genoten van de piadina’s!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, erg smaakvol en super snel! Gluten- en lactose intolerantie is ook geen probleem. De menukaart is ook zeer divers en genoeg lekkere keuze!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit zulk lekker afhaal eten gehad! Dit is gewoon wat je in een restaurant krijgt, was positief verrast!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer lekker zoals altijd.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer lasagne en spitsboog/gehakt genomen en natuurlijk de overheerlijke linzensoep. Was weer voortreffelijk 👍!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Great food! Very tasty and good quality ingredients used. Highly recommend it. We had multiple dishes and all had really good taste.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk genoten van een wortel soep en een Piadina met kip. Uit den kunst!!!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. We hadden 5 verschillende gerechten en allemaal even goed van smaak.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wow, echt mega lekker! Na al die saaie lunches bij het thuiswerken, waren we opzoek naar weer eens iets lekkers. De club en de carpaccio waren echt onwijs lekker. En, het was ook nog eens snel klaar! 5 sterren ;)

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer top!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi rogier Dit is de eerste keer een kritiek puntje. De vega rendang kwam lauw koud aan en proefde wat minder vers.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk vers en super smaakvolle gerechten!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijden en fijn wijntje. Kleine tip: we hadden de gerechten koud laten bezorgen. Beschrijving voor het opwarmen had handig geweest

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Als het even kan bestel ik graag de ceasar salade met een broodje erbij!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom zeer geode maaltijd!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers, royale portie en mega lekker!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak top, temperatuur burger mag iets warmer. Tip: toevoeging met spek en/of gebakken eitje.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke rendang mmmm

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super mooie gerechten,gaan we nog vele malen van genieten

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer genoten van de heerlijke verse maaltijd, bedankt!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een verrassingslunch voor mijn dochter ter ere vd Dag vd Verpleging geregeld. Heerlijk geluncht, goed hete soep en heerlijke wraps!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super vers en zeker lekker op naar de vlg x

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk smaakvol eten, echt een aanrader! Bijna ongewoon voor bezorg eten, met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. We gaan zeker vaker bestellen!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes en de lasagne zeker een aanrader!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse broodjes en wraps met verrassende combinaties van ingrediënten.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Rendang, vlees was perfect qua smaak en hoe mals het was.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Dank.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het bestellen ging heel gemakkelijk on line en we konden na een half uur het eten al ophalen. Het eten was lekker en ruim voldoende. We komen zeker terug.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd heerlijk gegeten!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit wint altijd!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, perfect op tijd bezorgd, de soep goed warm, het brood super knapperig...ik heb genoten. Echt een aanrader!!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top smaken. Top kwaliteit. Toewijding en enthousiasme gezien waarmee wordt gewerkt. Chapeau,,!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten mensen, er word duidelijk echt gekookt. Ik ga vaker bestellen! Doe me anders een paar promo codes dan gooi ik ze even rond in onze hal. ( 6 ondernemingen) die nu het pand uitvluchten voor lunch omdat het bedrijfsrestaurant dicht is nu. Gr Joost

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

wederom zeer goed

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit en smaak, zelfs voor grote eters goede porties. Rendang en de filodeeg zijn onze favorieten. Absolute aanrader

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam keurig op tijd, was een heerlijke risotto en een geweldige pavlova. We hebben echt genoten allemaal.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zelfs de Roti is heerlijk..Rogier kan alles koiken he.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rendang was top en ook de prochetta was superlekker. Snel geleverd op een electrische fiets

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heel lekker!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed. Geeft een uiteten gevoel in je eigen huis! Echt een aanrader. Eten op juiste temperatuur en lekkere verse smaak. Wij zijn fan!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

2e maal besteld deze week, na tip van onze buren. Super lekkere broodjes, soepen en maaltijden, aanradertje 👍.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is heerlijk, gezond, mooie gerechten en met zorg bereid. Echt een aanrader!!!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik werk geregeld over en bestel dan avondeten. Ik heb bij de meeste restaurants in Haarlem wel eens besteld. Tolk about food zit kwalitatief echt ver boven het gemiddelde. Je proeft dat het eten gemaakt wordt door een ervaren kok. Voor mij is dit de lekkerste optie in Haarlem op het moment.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben de zalm met asperges besteld en dat was echt buitengewoon goed! Zalig. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik blijf altijd grote fan van Tolk about Food

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, erg lekker. Niets aan te merken op zowel de roti als de risotto.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol en goede hoeveelheden, bezorging was op tijd. Kortom zeer tevreden.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Het is niet zomaar even eten bestellen en eten. Het is genieten van eten dat door ontzettend goede chefs gemaakt wordt. Echt complimenten!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer besteld en wat een verassing. Het eten was heerlijk op smaak en ruim voldoende. Jullie hebben er een vaste klant bij!!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb in deze COVID-tijd al een aantal keren hier eten besteld. Het eten is heel erg lekker, de risotto met zalm en de soepen zijn mijn favoriet. Bezorging is altijd snel.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always delicious and on time! The best service in Haarlem, we are weekly returning customers:)

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, keurig op tijd bezorgd... een aanrader!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend gegeten. Bijzonder goed alle ingrediënten te proeven. dit geldt voor hoofdgerechten en desserts

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer bij tolkaboutfood besteld. Prima en heerlijk gegeten en alles werd precies op de afgesproken tijd bezorgd. Alleen de pavlova had wat te lijden gehad van het vervoer, maar smaakte er gelukkig niet minder om. Voor herhaling vatbaar.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van TOLK. Ruime porties ook. Veel groente, niet zout of vet. Dit was de tweede keer dat ik daar haalde voor drie personen. Echt een aanrader. De cheesecake als dessert is ook overheerlijk.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ons eten werd keurig en snel bezorgd! Leuke verpakking, complimenten. De saté en noedels waren héérlijk, de roti kip ook zeer goed van smaak echter toch geen 5 sterren want de roti plaat was wat taai en ik heb naar de kip moeten zoeken. Ook bestelde we 2 toetjes mee, een stukje brownie welke klein van stuk maar machtig goed smaakte, de pavlova had de reis met de scooter niet overleefd en hing tegen de zijkant van het doosje geplet, wat we er uit kregen was wel lekker haha.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk lamsvlees en heerlijke roti gegeten! Ook de toetjes erg lekker en gunstig geprijsd!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden de asperges zalm, persoonlijk houden wij van de dikkere AA. Maar de smaak was fantastisch.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Roti kip was heerlijk! Ook de andere gerechten vielen in de smaak. We bestellen snel weer bij jullie.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een nieuwe sensatie voor mijn smaakpapillen. De diverse structuren van de verschillende groenten paste goed bij elkaar. Zeer hoge kwaliteit eten! Smaakte lekker. Wij hadden de pasta pesto en saté met noedels besteld. Aanraders. Alleen een beetje jammer dat de porties zo weinig waren. Ik had na het eten nog super veel trek. Dus de prijs- kwantiteit verhouding was niet zo best. Tip voor de bezorger ;) afstand houden ivm coronavirus. Het eten werd trouwens super snel bezorgd.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op gevraagde tijd geleverd. Smaken heerlijk, met toevoeging van kruiden. Zalm was heerlijk bereid, niet te ver en met groenten die lekker gegrild waren. Lekkere risotto. Enige minpunt is dat we een grotere portie aangekund hadden :-)

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Iedere keer laten we ons verassen met een ander gerecht. Nu probeerden we de Rendang en Roti heerlijk. Dat ook mijn man ervan genoot is een pluspunt want zelf kookt hij ook goed en afwisselend. Daarom erg kritisch.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Erg lekkere maaltijden keurig bezorgd

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben wij heerlijk gegeten! Kipsalade vooraf. Hoofdgerecht zalm en rendag. Wat een super lekkere maaltijd. Veel variatie, heerlijke producten! Echte aanrader!!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pompoensoep! Die had ik nog niet eerder geproefd. Samen met de geitenkaas top. De risotto zalm was zoals altijd verrukkelijk. Veel smaak en mooie bite. Hele vriendelijke bezorging Tot snel!!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke lunch!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, echt een aanrader. Zalm met risotto is m’n favoriet!!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na vaak genoeg via mijn werk genoten te hebben van een lekkere lunch heb ik nu ook voor het gezin een keer avondeten besteld. Alle verschillende gerechten waren lekker en op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wow! Wat lekker, alsof je in een restaurant eet! Ik ben heel erg tevreden over Tolk about food en ga er snel weer bestellen!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Corona- crisis alles anders dan gebruikelijk.Wij kozen om de eerste bestelling te doen. Om een goed beeld te krijgen maakte wij 2 keuzes : Gerecht van de week en de Canneloni met ossomuco. Porties ruim en prima op temperatuur. Niet zout maar prima gekruid. In het gerecht van de week was te veel olie verwerkt en de Canneloni was top. Volgende week kom ik terug en nodig de buurvrouw uit.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker en goed. Goede prijs kwaliteit verhouding. Prettig te woord gestaan en afhalen ging super makkelijk. Wellicht dat in de toekomst het bezorg gebied uitgebreid kan worden.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top top. Je proeft dat hier een echte kok staat. Uitsluitend verse producten in onze gerechten. Zalm met geweldige Risotto. Canneloni was onwaarschijnlijk lekker. Goeie porties.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!! Goeie porties ook. Afhalen ging ook prima. Niet duur. Wij hadden verjaardagsdiner thuis. Wijn, soep, hoofdgerecht, dessert, alles, heerlijk gesmuld. Aanrader!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was als altijd: Lekker en gezond. Netjes op de afgesproken tijd bezorgd. En dat in deze tijden!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker eten!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Smakelijk, lekker warm en op tijd gereed

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker, zeker voor de herhaling vatbaar. Voor ons een van de favorieten. Eten was op tijd klaar en nog warm thuis dus direct op het boord. Wij vonden het redelijk geprijsd. Dus wij doen het zeker nog een keer en van harte aanbevelen.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zelfs in tijden van Covid-19 is het fijn om te weten dat Tolk about Food geopend is en nog steeds altijd heerlijke broodjes en lunch aanbiedt.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Heel leuk u hoe ze het doen en het smaakt erg goed!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, hoor. Weer eens wat anders dan een vette hap

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik fiets hier elke dag langs en de geuren die je dan ruikt zijn al erg lekker , gister eten besteld prima eten goed op smaak en dito service !

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amazing food and service! 5 stars

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, vooral de Porchetta en vegetarische lasagne zijn aanraders.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was de fietstocht meer dan waard!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Jongens...'t was weer heeeerlijk!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker hoor :)

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is mijn zoveelste bestelling en niets anders dan lof! Altijd lekker, altijd snel. Altijd goed! Tolk About FOOD heeft echt een vaste klant in mij!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam precies op aangegeven tijd. Kip pesto en lasagne waren allebei heerlijk! Porties waren groot. Zelfs nog wat bewaard voor later op de avond. Terwijl we allebei grote eters zijn.

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd heerlijk & snel

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Onbetwist de nummer 1 voor lunch en diner, altijd lekker en vers. Een aanrader!

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Een traktatie!

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima tevreden, vroeger dan verwacht bezorgd. Toch verwacht ik voor de prijs iets meer inhoud in de salades: en dan bedoel ik, naar verhouding meer wortel, tomaatjes etc. zodat deze wat 'gevulder' wordt. Dat doet de kostprijs niet direct pijn toch?

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, altijd goede service en mocht je speciale wensen hebben dan denken ze altijd met je mee!

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke lunch en altijd op tijd.

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook de Rendang smaakt fantastisch, Persoonlijk zou ik een schepje minder vlees, en een schep meer groenten doen. Maar nogmaals het smaakt (wederom) heel goed.

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb bijna 2 uur op m’n eten moeten wachten omdat er maar 1 bezorger was (rest was ziek) daarom kwam de eigenaar het zelf brengen met een drankje erbij. Het eten was lekker alleen zou er iets meer saus bij de roti mogen.

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verukkelijk heb er weer van genoten.

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gegrilde zalm met risotto: echt lekker, smaakt bijna alsof ik in italie zit ;-) en exact op tijd bezorgd. Als het de volgende keer weer zo goed is wordt ik klant voor het leven !

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good as always!

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en altijd heerlijk eten!

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Complimenten zoals altijd. Wel blijven bezorgen op de Bellevuelaan 163 hoor!

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke gerechten bij tolk about food. Vriendelijke bezorgers. Wij zouden het wel waarderen als er meer vega opties komen!

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles wat we hier de afgelopen keren besteld hebben was erg lekker. Snelle, keurige bezorging. Veel en vaak bestellen hier!

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I am a big fan! :) Food is always really fresh and delicious!! Waiting time fine looking at that this means fresh meals. So yes I totally recommend eating all kinds of their dishes! One tip could be to use more environmentally-friendly packaging (partly already is, just skip the aluminium foil!)

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lasagne en parmigiana zijn uit de kunst! Goed op smaak en ruime porties. Voor herhaling vatbaar!

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse maaltijd! Beste roti die ik thuis heb gegeten. Saté was ook erg lekker een voorgaande keer.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere maaltijd wederom en sneller bezorgd dan beloofd, dus dat was ook dik in orde. Verder is de verpakking erg degelijk, waardoor de maaltijd op temperatuur blijft. Overall erg tevreden klant!

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd een buitengewoon goed product voor een beschaafde prijs. De vijf sterren zijn verdiend!