Facebook Instagram

Beoordelingen van TOLK about FOOD Haarlem

Recente recensies van TOLK about FOOD Haarlem

5 sterren na 144 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer besteld... en heerlijk! Lekker vers en veel groenten. Ook conform afgesproken tijd bezorgd (op bakfiets, heel goed) en goed warm! Voor herhaling!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastic food! Well priced and great service

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn collega’s en ik hebben genoten van de fantastische piadina’s!! 🙂

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kreeg een tip van een buurman eens te bestellen omdat hij Het echt geweldige vond! Het was een goede tip! Wij hebben nog niet eerder een thuisbezorgd maaltijd gegeten die zo smaakvol en vers was bereid! Ga zeker nog eens bestellen ! Aanrader

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zaten botten of harde stukjes in de kip/pancetta wat normaal gesproken er niet bij zit. Verder wel heel smaakvol!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. Doordat het erg druk was moesten wij even wachten, maar wij werden keurig via de mail op de hoogte gehouden. En uiteindelijk kwam de kok het zelf brengen op z’n fiets. Wat een service zeg.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk!!!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorgen netjes op tijd! Voor herhaling vatbaar!!!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vegetarische burger!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag de Piadiana club, volgens mij was de balsamicodressing (soort siroop?) vergeten? Smaak wederom uit de kunst!!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en de vrolijke bezorger zelfs 10min te vroeg. Ik probeer graag ook de andere gerechten op het menu uit. Tot de volgende keer!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste hotdog ever ooit

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top, als altijd!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk, ruime porties!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top, genoten van de piadina’s!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, erg smaakvol en super snel! Gluten- en lactose intolerantie is ook geen probleem. De menukaart is ook zeer divers en genoeg lekkere keuze!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit zulk lekker afhaal eten gehad! Dit is gewoon wat je in een restaurant krijgt, was positief verrast!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer lekker zoals altijd.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer lasagne en spitsboog/gehakt genomen en natuurlijk de overheerlijke linzensoep. Was weer voortreffelijk 👍!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Great food! Very tasty and good quality ingredients used. Highly recommend it. We had multiple dishes and all had really good taste.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk genoten van een wortel soep en een Piadina met kip. Uit den kunst!!!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. We hadden 5 verschillende gerechten en allemaal even goed van smaak.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wow, echt mega lekker! Na al die saaie lunches bij het thuiswerken, waren we opzoek naar weer eens iets lekkers. De club en de carpaccio waren echt onwijs lekker. En, het was ook nog eens snel klaar! 5 sterren ;)

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer top!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi rogier Dit is de eerste keer een kritiek puntje. De vega rendang kwam lauw koud aan en proefde wat minder vers.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk vers en super smaakvolle gerechten!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijden en fijn wijntje. Kleine tip: we hadden de gerechten koud laten bezorgen. Beschrijving voor het opwarmen had handig geweest

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Als het even kan bestel ik graag de ceasar salade met een broodje erbij!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom zeer geode maaltijd!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers, royale portie en mega lekker!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak top, temperatuur burger mag iets warmer. Tip: toevoeging met spek en/of gebakken eitje.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke rendang mmmm

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super mooie gerechten,gaan we nog vele malen van genieten

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer genoten van de heerlijke verse maaltijd, bedankt!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een verrassingslunch voor mijn dochter ter ere vd Dag vd Verpleging geregeld. Heerlijk geluncht, goed hete soep en heerlijke wraps!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super vers en zeker lekker op naar de vlg x

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk smaakvol eten, echt een aanrader! Bijna ongewoon voor bezorg eten, met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. We gaan zeker vaker bestellen!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes en de lasagne zeker een aanrader!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse broodjes en wraps met verrassende combinaties van ingrediënten.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Rendang, vlees was perfect qua smaak en hoe mals het was.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Dank.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het bestellen ging heel gemakkelijk on line en we konden na een half uur het eten al ophalen. Het eten was lekker en ruim voldoende. We komen zeker terug.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd heerlijk gegeten!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit wint altijd!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, perfect op tijd bezorgd, de soep goed warm, het brood super knapperig...ik heb genoten. Echt een aanrader!!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top smaken. Top kwaliteit. Toewijding en enthousiasme gezien waarmee wordt gewerkt. Chapeau,,!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten mensen, er word duidelijk echt gekookt. Ik ga vaker bestellen! Doe me anders een paar promo codes dan gooi ik ze even rond in onze hal. ( 6 ondernemingen) die nu het pand uitvluchten voor lunch omdat het bedrijfsrestaurant dicht is nu. Gr Joost

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

wederom zeer goed

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit en smaak, zelfs voor grote eters goede porties. Rendang en de filodeeg zijn onze favorieten. Absolute aanrader

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam keurig op tijd, was een heerlijke risotto en een geweldige pavlova. We hebben echt genoten allemaal.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zelfs de Roti is heerlijk..Rogier kan alles koiken he.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rendang was top en ook de prochetta was superlekker. Snel geleverd op een electrische fiets

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heel lekker!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed. Geeft een uiteten gevoel in je eigen huis! Echt een aanrader. Eten op juiste temperatuur en lekkere verse smaak. Wij zijn fan!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

2e maal besteld deze week, na tip van onze buren. Super lekkere broodjes, soepen en maaltijden, aanradertje 👍.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is heerlijk, gezond, mooie gerechten en met zorg bereid. Echt een aanrader!!!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik werk geregeld over en bestel dan avondeten. Ik heb bij de meeste restaurants in Haarlem wel eens besteld. Tolk about food zit kwalitatief echt ver boven het gemiddelde. Je proeft dat het eten gemaakt wordt door een ervaren kok. Voor mij is dit de lekkerste optie in Haarlem op het moment.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben de zalm met asperges besteld en dat was echt buitengewoon goed! Zalig. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik blijf altijd grote fan van Tolk about Food

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, erg lekker. Niets aan te merken op zowel de roti als de risotto.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol en goede hoeveelheden, bezorging was op tijd. Kortom zeer tevreden.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Het is niet zomaar even eten bestellen en eten. Het is genieten van eten dat door ontzettend goede chefs gemaakt wordt. Echt complimenten!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer besteld en wat een verassing. Het eten was heerlijk op smaak en ruim voldoende. Jullie hebben er een vaste klant bij!!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb in deze COVID-tijd al een aantal keren hier eten besteld. Het eten is heel erg lekker, de risotto met zalm en de soepen zijn mijn favoriet. Bezorging is altijd snel.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always delicious and on time! The best service in Haarlem, we are weekly returning customers:)

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, keurig op tijd bezorgd... een aanrader!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend gegeten. Bijzonder goed alle ingrediënten te proeven. dit geldt voor hoofdgerechten en desserts

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer bij tolkaboutfood besteld. Prima en heerlijk gegeten en alles werd precies op de afgesproken tijd bezorgd. Alleen de pavlova had wat te lijden gehad van het vervoer, maar smaakte er gelukkig niet minder om. Voor herhaling vatbaar.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van TOLK. Ruime porties ook. Veel groente, niet zout of vet. Dit was de tweede keer dat ik daar haalde voor drie personen. Echt een aanrader. De cheesecake als dessert is ook overheerlijk.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ons eten werd keurig en snel bezorgd! Leuke verpakking, complimenten. De saté en noedels waren héérlijk, de roti kip ook zeer goed van smaak echter toch geen 5 sterren want de roti plaat was wat taai en ik heb naar de kip moeten zoeken. Ook bestelde we 2 toetjes mee, een stukje brownie welke klein van stuk maar machtig goed smaakte, de pavlova had de reis met de scooter niet overleefd en hing tegen de zijkant van het doosje geplet, wat we er uit kregen was wel lekker haha.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk lamsvlees en heerlijke roti gegeten! Ook de toetjes erg lekker en gunstig geprijsd!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden de asperges zalm, persoonlijk houden wij van de dikkere AA. Maar de smaak was fantastisch.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Roti kip was heerlijk! Ook de andere gerechten vielen in de smaak. We bestellen snel weer bij jullie.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een nieuwe sensatie voor mijn smaakpapillen. De diverse structuren van de verschillende groenten paste goed bij elkaar. Zeer hoge kwaliteit eten! Smaakte lekker. Wij hadden de pasta pesto en saté met noedels besteld. Aanraders. Alleen een beetje jammer dat de porties zo weinig waren. Ik had na het eten nog super veel trek. Dus de prijs- kwantiteit verhouding was niet zo best. Tip voor de bezorger ;) afstand houden ivm coronavirus. Het eten werd trouwens super snel bezorgd.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op gevraagde tijd geleverd. Smaken heerlijk, met toevoeging van kruiden. Zalm was heerlijk bereid, niet te ver en met groenten die lekker gegrild waren. Lekkere risotto. Enige minpunt is dat we een grotere portie aangekund hadden :-)

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Iedere keer laten we ons verassen met een ander gerecht. Nu probeerden we de Rendang en Roti heerlijk. Dat ook mijn man ervan genoot is een pluspunt want zelf kookt hij ook goed en afwisselend. Daarom erg kritisch.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Erg lekkere maaltijden keurig bezorgd

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben wij heerlijk gegeten! Kipsalade vooraf. Hoofdgerecht zalm en rendag. Wat een super lekkere maaltijd. Veel variatie, heerlijke producten! Echte aanrader!!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pompoensoep! Die had ik nog niet eerder geproefd. Samen met de geitenkaas top. De risotto zalm was zoals altijd verrukkelijk. Veel smaak en mooie bite. Hele vriendelijke bezorging Tot snel!!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke lunch!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, echt een aanrader. Zalm met risotto is m’n favoriet!!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na vaak genoeg via mijn werk genoten te hebben van een lekkere lunch heb ik nu ook voor het gezin een keer avondeten besteld. Alle verschillende gerechten waren lekker en op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wow! Wat lekker, alsof je in een restaurant eet! Ik ben heel erg tevreden over Tolk about food en ga er snel weer bestellen!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Corona- crisis alles anders dan gebruikelijk.Wij kozen om de eerste bestelling te doen. Om een goed beeld te krijgen maakte wij 2 keuzes : Gerecht van de week en de Canneloni met ossomuco. Porties ruim en prima op temperatuur. Niet zout maar prima gekruid. In het gerecht van de week was te veel olie verwerkt en de Canneloni was top. Volgende week kom ik terug en nodig de buurvrouw uit.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker en goed. Goede prijs kwaliteit verhouding. Prettig te woord gestaan en afhalen ging super makkelijk. Wellicht dat in de toekomst het bezorg gebied uitgebreid kan worden.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top top. Je proeft dat hier een echte kok staat. Uitsluitend verse producten in onze gerechten. Zalm met geweldige Risotto. Canneloni was onwaarschijnlijk lekker. Goeie porties.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!! Goeie porties ook. Afhalen ging ook prima. Niet duur. Wij hadden verjaardagsdiner thuis. Wijn, soep, hoofdgerecht, dessert, alles, heerlijk gesmuld. Aanrader!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was als altijd: Lekker en gezond. Netjes op de afgesproken tijd bezorgd. En dat in deze tijden!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker eten!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Smakelijk, lekker warm en op tijd gereed

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker, zeker voor de herhaling vatbaar. Voor ons een van de favorieten. Eten was op tijd klaar en nog warm thuis dus direct op het boord. Wij vonden het redelijk geprijsd. Dus wij doen het zeker nog een keer en van harte aanbevelen.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zelfs in tijden van Covid-19 is het fijn om te weten dat Tolk about Food geopend is en nog steeds altijd heerlijke broodjes en lunch aanbiedt.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Heel leuk u hoe ze het doen en het smaakt erg goed!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, hoor. Weer eens wat anders dan een vette hap

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik fiets hier elke dag langs en de geuren die je dan ruikt zijn al erg lekker , gister eten besteld prima eten goed op smaak en dito service !

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amazing food and service! 5 stars

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, vooral de Porchetta en vegetarische lasagne zijn aanraders.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was de fietstocht meer dan waard!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Jongens...'t was weer heeeerlijk!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker hoor :)

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is mijn zoveelste bestelling en niets anders dan lof! Altijd lekker, altijd snel. Altijd goed! Tolk About FOOD heeft echt een vaste klant in mij!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam precies op aangegeven tijd. Kip pesto en lasagne waren allebei heerlijk! Porties waren groot. Zelfs nog wat bewaard voor later op de avond. Terwijl we allebei grote eters zijn.

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd heerlijk & snel

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Onbetwist de nummer 1 voor lunch en diner, altijd lekker en vers. Een aanrader!

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Een traktatie!

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima tevreden, vroeger dan verwacht bezorgd. Toch verwacht ik voor de prijs iets meer inhoud in de salades: en dan bedoel ik, naar verhouding meer wortel, tomaatjes etc. zodat deze wat 'gevulder' wordt. Dat doet de kostprijs niet direct pijn toch?

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, altijd goede service en mocht je speciale wensen hebben dan denken ze altijd met je mee!

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke lunch en altijd op tijd.

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook de Rendang smaakt fantastisch, Persoonlijk zou ik een schepje minder vlees, en een schep meer groenten doen. Maar nogmaals het smaakt (wederom) heel goed.

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb bijna 2 uur op m’n eten moeten wachten omdat er maar 1 bezorger was (rest was ziek) daarom kwam de eigenaar het zelf brengen met een drankje erbij. Het eten was lekker alleen zou er iets meer saus bij de roti mogen.

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verukkelijk heb er weer van genoten.

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gegrilde zalm met risotto: echt lekker, smaakt bijna alsof ik in italie zit ;-) en exact op tijd bezorgd. Als het de volgende keer weer zo goed is wordt ik klant voor het leven !

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good as always!

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en altijd heerlijk eten!

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Complimenten zoals altijd. Wel blijven bezorgen op de Bellevuelaan 163 hoor!

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke gerechten bij tolk about food. Vriendelijke bezorgers. Wij zouden het wel waarderen als er meer vega opties komen!

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles wat we hier de afgelopen keren besteld hebben was erg lekker. Snelle, keurige bezorging. Veel en vaak bestellen hier!

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I am a big fan! :) Food is always really fresh and delicious!! Waiting time fine looking at that this means fresh meals. So yes I totally recommend eating all kinds of their dishes! One tip could be to use more environmentally-friendly packaging (partly already is, just skip the aluminium foil!)

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lasagne en parmigiana zijn uit de kunst! Goed op smaak en ruime porties. Voor herhaling vatbaar!

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse maaltijd! Beste roti die ik thuis heb gegeten. Saté was ook erg lekker een voorgaande keer.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere maaltijd wederom en sneller bezorgd dan beloofd, dus dat was ook dik in orde. Verder is de verpakking erg degelijk, waardoor de maaltijd op temperatuur blijft. Overall erg tevreden klant!

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd een buitengewoon goed product voor een beschaafde prijs. De vijf sterren zijn verdiend!