Facebook Instagram

Beoordelingen van TOLK about FOOD Haarlem

Recente recensies van TOLK about FOOD Haarlem

5 sterren na 10 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke gerechten bij tolk about food. Vriendelijke bezorgers. Wij zouden het wel waarderen als er meer vega opties komen!

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles wat we hier de afgelopen keren besteld hebben was erg lekker. Snelle, keurige bezorging. Veel en vaak bestellen hier!

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I am a big fan! :) Food is always really fresh and delicious!! Waiting time fine looking at that this means fresh meals. So yes I totally recommend eating all kinds of their dishes! One tip could be to use more environmentally-friendly packaging (partly already is, just skip the aluminium foil!)

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lasagne en parmigiana zijn uit de kunst! Goed op smaak en ruime porties. Voor herhaling vatbaar!

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse maaltijd! Beste roti die ik thuis heb gegeten. Saté was ook erg lekker een voorgaande keer.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere maaltijd wederom en sneller bezorgd dan beloofd, dus dat was ook dik in orde. Verder is de verpakking erg degelijk, waardoor de maaltijd op temperatuur blijft. Overall erg tevreden klant!

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd een buitengewoon goed product voor een beschaafde prijs. De vijf sterren zijn verdiend!